Ambachtsplein055/De Coöperatie AllemansGilde U.A.

Geplaatst op

Opdrachtgever: Stichting Bandiet Producties
Periode: januari 2016 – heden

Met het project “AMBACHTSPLEIN055” faciliteert Stichting Bandiet Producties de individuele en gezamenlijke dromen en ambities van een groep mensen die het ondernemerschap ambiëren binnen een sociale ondernemers coöperatie.

De initiatiefnemers van het AMBACHTSPLEIN055 zijn Natalie Spaans en Jacqueline Pol.
Jacqueline is oprichter van Pol Advies & Projecten. Een maatschappelijk betrokken onderneemster met commerciële en financiële expertise en ondernemers- en managementervaring in het bedrijfsleven. Zij richt zich met haar onderneming op innovatieve en verbindende projecten waarin de dialoog een belangrijke rol speelt.

Wij ondersteunen, bundelen en verbinden hun talenten, en bieden het perspectief om werk en inkomen te genereren. Samen met de aspirant-ondernemers, Cordaid Nederland, Gemeente Apeldoorn en andere stakeholders geven wij vorm aan een nieuwe (lokale) economie met scharrelondernemers. Het project wordt mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van het Kansfonds.

Bandiet Producties is een stichting zonder winstoogmerk die op een ondernemende, creatieve en vernieuwende wijze lokale maatschappelijke vraagstukken aanvliegt en oplost.

Bandiet Producties wil een verandering in de (lokale) samenleving teweeg brengen.
Een andere manier van kijken, ervaren, beleven en het vinden van kansen voor lokale
maatschappelijke vraagstukken, met als doel:

– het bevorderen van ondernemerschap, zelforganisatie en talentontwikkeling
– het bespreekbaar maken en tegengaan van stigma
– hert bestrijden van armoede

Logo